Για μα ακόμη φορά ξεσπαθώνει κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ηλιάδης.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για λαϊκίστικο ακτιβισμό του ΣΥΡΙΖΑ και θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, για ακόμη μία φορά, επιστρατεύει τον λαϊκίστικο ακτιβισμό, ανακοινώνοντας διά στόματος του προέδρου του, την αποχή από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες!
Το ΠΑΣΟΚ, παραμένει η υπεύθυνη πολιτική δύναμη, στην πρώτη γραμμή της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο για να αναδειχθεί περαιτέρω η ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Η παράταξη μας είναι η μόνη επιλογή ευθύνης για να επιστρέψει η χώρα στην ομαλότητα, μακριά από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και από τη θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη».