Λάρισα: Γιατι μια 74χρονη πέταξε από το μπαλκόνι της 1.500 ευρώ;

Θύμα απατεώνων έπεσε μια 74χρονη γυναίκα στη Λάρισα την Κυριακή το μεσημέρι κι άρχισε να πετάει τα ευρώ της στον… άερα.

Η 74χρονη γυναίκα είχε πέσει θύμα των απατεώνων που αποσπούν χρήματα με τα υποτιθέμενα τροχαία δυστυχήματα. Η άτυχη γυναίκα στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο τους πίστεψε αλλά ακόμη περισσότερο εκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές που της δόθηκαν να ακολουθήσει. Η ίδια ακολουθώντας τις οδηγίες του βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και πέταξε στον άγνωστο άνδρα που ήταν από κάτω μια σακούλα που περιείχε το ποσό των 1.500 ευρώ, δηλαδή όσα της ζητήθηκαν προκειμένου να απαλλαγεί ο γιος της από τις ποινικές ευθύνες του τροχαίου.

Πιο συγκεκριμένα ο άγνωστος άνδρας προσποιούνταν τον αστυνομικό και τηλεφώνησε το πρωί της Κυριακής στην 74χρονη λέγοντας πως ο γιος της οδηγώντας ένα αυτοκίνητο προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένα παιδί ηλικίας 15 ετών. Ενας δεύτερος τηλεφώνησε λίγο αργότερα προσποιούμενος τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας της ζητούσε να τους δώσει χρήματα προκειμένου να διαφύγει.

Εκείνη, προκειμένου ο γιος της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές ευθύνες εκτέλεσε τις εντολές κατά γράμμα και υπάκουσε δίνοντας το ποσό που της ζητήθηκε όπως ακριβώς οι επιτήδειοι της ζητούσαν. Τα χρήματα παρέλαβε ένας τρίτος άνδρας που βρισκόταν στο σημείο κάτω από το μπαλκόνι της άτυχης 74χρονης.

Τέλος, πραγματοποιούνται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

thetoc