Λάππας ο παρεμβατικός και εν αναμονή Αντιπεριφερειάρχης ο Γακόπουλος

Μπορεί να αποχώρησε από τα κοινά ο Χρήστος Λάππας, δεν λέει να αποχωρήσει όμως από την κριτική που ασκεί κατά καιρούς στα πολιτικά τεκταινόμενα του τόπου κα στα πρόσωπα που παίρνουν μέρος σ΄αυτά.

Ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων, παρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει πως αποσύρεται από την πολιτική για να αφοσιωθεί και να χαρεί τα εγγόνια του, μάλλον δεν μπορεί να ησυχάσει για πολύ και παθαίνει αυτό που παθαίνουν και οι ποδοσφαιριστές, που όταν τελειώσουν την καριέρα τους και κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, αναλαμβάνουν το ρόλο του προπονητή.

Δεν εξηγείται αλλιώς, καθώς ο Χρήστος Λάππας τον τελευταίο καιρό ολοένα και πυκνώνει τις δημόσιες πολιτικές του παρεμβάσεις, είτε με κείμενα που διοχετεύει στα τοπικά έντυπα ΜΜΕ, είτε με ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο λόγος του ενίοτε είναι αρκετά καυστικός για πολλά και πολλούς. Ανέκαθεν δεν είχε θέμα ο Λάππας να «μασάει» τα λόγια του και ας ήξερε πως αυτό, δεν θα τον έκανε αρεστό σε πολλούς!

Κοντοζυγώνει απ’ ότι ακούγεται ο καιρός, που ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος θα αναβαθμιστεί από τον Αγοραστό, αναλαμβάνοντας θέση ευθύνης οσονούπω. Ο ίδιος προς το παρόν διατηρείται χαλαρός και όταν δεν εργάζεται στο τελωνείο της πόλης, προτιμά να περνά ήσυχα τον χρόνο του με την οικογένεια του και βέβαια με τον «κολλητό» του φίλο Κώστα Βήτα, τον Πρόεδρο των πολυτέκνων στα Τρίκαλα.

Ξέρει καλά κι από την προηγούμενη φορά ο Γακόπουλος που περίμενε επί μήνες τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να τον χρίσει Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, αλλά φευ…Μέχρι να γίνει, τον έσκασε ο Αγοραστός και αυτό μόλις τρεις μήνες πριν το τέλος της προηγούμενης θητείας του. Τώρα ο Γακόπουλος, περισσότερο έτοιμος και έμπειρος από ποτέ, ζητάει και θέλει να δοκιμαστεί εκ νέου, για να αποδείξει τι αξίζει. Ας ευχηθούμε αυτή την φορά ο Αγοραστός να μην τον παιδέψει πάλι, τον εν αναμονή Αντιπεριφερειάρχη!