Λάμψη αστέρων την Μεγάλη Δευτέρα στα Τρίκαλα

sportrikla

Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί που συμμετέχουν σε δημοφιλή σίριαλ και παίζουν στον κινηματογράφο και στο θέατρο αγωνίζονται στην ομάδα των ηθοποιών, ανάμεσα τους και οι Τρικαλινοί Κώστας Κρομμύδας, Πάνος Γκόγκος και Θοδωρής Λιμήτσιος.

Στα Τρίκαλα θα βρεθούν ακόμη με την ομάδα των ηθοποιών οι Γιάννης Αϊβάζης, Κώστας Φραγκολιάς, Άλεξ Νικολαϊδης, Λέο Σφοντούρης, Πάνος Βλάχος, Παύλος Ορκόπουλος, Γιάννης Παπαθανάσης, ΜιχάληςΜαρκάτης, Αντώνης Χαντζής, Στέλιος Κριτικός, Δημήτρης Καλαντζής, Νίκος Φλεσιόπουλος, Πάνος Καρμάτης, Χρήστος Παγκαλιάς, Χρήστος Τσαχνόπουλος, Τάσος Αναγνώστου, Πατρίκιος Κωστής, Δημήτρης Λύρας, Βασίλης Μαργέτης.

Από την άλλη με την ομάδα των Τρικαλινών επιλέκτων όπου προπονητής είναι ο Τεό Λιούλιος θα αγωνιστούν ο δημοφιλής συντοπίτης μας τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης αλλά και ο ολυμπιονίκης της πάλης Δημήτρης Αβράμης.

Στην ομάδα των Τρικαλινών επιλέκτων θα αγωνιστούν ακόμη οι παλιοί παίκτες του ΑΟΤ Αλέκος Κατσιαούνης και Μπάμπης Μουστακίδης που θα έρθουν στα Τρίκαλα ειδικά για το παιχνίδι αλλά και οι επίσης παλιοί κυανέρυθροι Βαγγέλης Τσιούκας, Χρήστος Πράπας, Μάκης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Ιορδανίδης, Νίκος Αγγελάκης, Γιάννης Μανίκας, Χριστόφορος Μούτσιος αλλά και ο Γιώργος Βακουφτσής με παρουσία σε πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ακόμη με τους Τρικαλινούς επίλεκτους θα αγωνιστούν ο Μπάμπης Σουφλάκης (αρχηγός της ομάδας), Αντώνης Κουκουσούλης, Παύλος Σακελλαρίου, Γιώργος Χασιώτης συν κάποιους ακόμη παίκτες που θα τους πλαισιώσουν αφού οι συμμετοχές είναι ακόμη ανοιχτές.

Η έκπληξη κάτω από τα δοκάρια ακούει στο όνομα Χρήστος Μιχαλάκης! Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων αναμένεται να αγωνιστεί για λίγα λεπτά ως τερματοφύλακας, θέση την οποία έπαιζε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

To παιχνίδι θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος με βοηθούς την κ. Νιώτη και τον κ. Μακρή.

Γκεστ σταρ θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας που θα αναλάβει την ενθάρρυνση των παικτών των δύο ομάδων ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει ο Νίκος Βόπης.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Σώμα Ελληνικού οδηγισμού ενώ τα έσοδα απο το προαιρετικό εισιτήριο του 1  θα δοθούν σε άπορες οικογένειες με την φροντίδα της τοπικής ενορίας του Πυργετού.

πηγή sportrikala.gr