Λαμπερά εγκαίνια για το FRANKLIN Coffee House στα Τρίκαλα

Πολύς ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος εστίασης στα Τρίκαλα της FRANKLIN CoffeeHouse, που βρίσκεται στην οδό Ζαβλανίων 1, συμμετέχοντας στον ερχομό και το ξεκίνημα του νέου καταστήματος στα Τρίκαλα. Μικροί και μεγάλοι ευχήθηκαν στον ιδιοκτήτη του νέου μοντέρνου και σύγχρονου Café κ. Αντώνη Θεοδωρακόπουλο καλές δουλειές, απολαμβάνοντας παράλληλα το αγαπημένο τους ρόφημα και δοκιμάζοντας τις εξαιρετικές γεύσεις του πλούσιου μπουφέ που παρατέθηκε.

H FRANKLIN CoffeeHouse συστήθηκε στο κοινό των Τρικάλων εδώ και μερικούς μήνες με ποιοτικά προϊόντα, την ποικιλία του καφέ Dimello, και σνακ για το δυναμικό πρωινό  ξεκίνημα.  Σε έναν υπέροχο χώρο με industrial desing που υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του πελάτη, μπορεί ο καθένας να απολαύσει τον καφέ ή το αναψυκτικό του, ή να επιλέξει την εξωτερική αυλή του μέσα στο πράσινο.

Σήμερα, η FRANKLIN CoffeeHouse με παρουσία σε Αθήνα, Λάρισα, Τρίκαλα και Καλαμπάκα αριθμεί πλέον αρκετά καταστήματα, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι το άνοιγμα νέων σημείων σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Το trikalaIN εύχεται ολόθερμα στον ιδιοκτήτη του εντυπωσιακού καταστήματος κ. Αντώνη Θεοδωρακόπουλο καλές δουλειές!