Λαϊκό γλέντι για τους κρατούμενους στις φυλακές Τρικάλων

 

Μια διαφορετική μέρα ξημέρωσε σήμερα για τους κρατούμενους στο κατάστημα κράτησης Τρικάλων στην Μπαλκούρα, καθώς η διεύθυνση των φυλακών σε συνεργασία με το δίκτυο εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, διοργάνωσε για τους ίδιους, προσφέροντας τους λίγη χαρά και μια γεύση από εορταστική ατμόσφαιρα, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, μια λαϊκή συναυλία στο αμφιθέατρο των φυλακών, με άφθονο γλέντι, διασκέδαση, τραγούδι και χορό.

Στη συναυλία συμμετείχαν γνωστοί Τρικαλινοί τραγουδιστές και μουσικοί, οι οποίοι χάρισαν λίγες ώρες κεφιού και ξενοιασιάς στους κρατούμενους με όμορφα και γνωστά τραγούδια, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και το διοικητικό προσωπικό της κλειστής φυλακής Τρικάλων, με επικεφαλής την Διευθύντρια κ. Μαρία Λύτσιου.

Στους κρατούμενους, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν πολλά εδέσματα, γλυκίσματα και αναψυκτικά και οι ίδιοι πραγματικά απόλαυσαν την συναυλία με την καρδιά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Τρικκαίων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Λάππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Παπανικολάου και Άκης Αναστασίου.