Λαϊκό-δημοτικό γλέντι του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Η Τομεακή  Οργάνωση Τρικάλων   του ΚΚΕ , διοργανώνει  γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό το Σάββατο  13 Γενάρη .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολύκεντρο του δήμου Τρικκαίων (έναντι ΔΕΗ)  και θα ξεκινήσει στις 8μμ

Ένα γλέντι που έχει γίνει «θεσμός» τα τελευταία χρόνια από την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ και γίνεται με την εθελοντική προσφορά μελών και φίλων του Κόμματος όσο και επαγγελματιών της περιοχής. Προσφορά που εκφράζεται σε τρόφιμα και  ποτά, τα δώρα για τη λαχειοφόρο ,   εργασίες για την ετοιμασία του χώρου , το σερβίρισμα ,  καθώς και την αφιλοκερδή συμμετοχή  μουσικών.

Σκοπός της βραδιάς ,πέρα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση είναι η συμβολή στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο γλέντι και αγοράζοντας την  κάρτα ενίσχυσης  να συμβάλει στην οικονομική εξόρμηση και να απολαύσει ταυτόχρονα φαγητό , κρασί και την πλούσια διασκέδαση.

Την «ευθύνη» της διασκέδασης έχουν αναλάβει με την προσφορά  «δοκιμασμένοι» μουσικοί  , που αναμένεται  να ανεβάσουν το κέφι κατακόρυφα:  Τσιμπίδας Νίκος κλαρίνο, Πλακιάς Βασίλης βιολί,  Κωστίκας Βασίλης τραγούδι,  Ντάκος Σωτήρης κιθάρα, Ράγιας Δημήτρης τραγούδι, Μούτος Θόδωρος Ακορντεόν & Κρουστά , Στέφανος Γκότζιας τραγούδι- μπουζούκι.