Λαϊκή Εξέγερση Τώρα!

den_plirono_4

 

 

Σε μια συγκέντρωση δεκάδων πολιτών, με πολλή συζήτηση και έντονο προβληματισμό, που έγινε την περασμένη Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας το Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων, με τη συμμετοχή και αγωνιστών από την Καρδίτσα, κατέληξε σε σοβαρές αποφάσεις.

  1. 1.– Εκτιμήθηκε ότι η ημεδαπή και η αλλοδαπή τρόικα οδηγούν στο σφαγείο το Ελληνικό Λαό και μετατρέπουν την πατρίδα μας σε περιθωριακό προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστικών χωρών.
  2. 2.– Ζητήθηκε η άμεση παραίτηση και των πέντε Τρικαλινών βουλευτών που τόσο πολύ κακό μας έχουν κάνει. Και να αρνηθούν και οι πέντε όλο το διετές μνημονιακό καθεστώς που επέβαλαν στην άμοιρη πατρίδα μας.
  3. 3.– Ο Ελληνικός Λαός θα αντιδράσει δυναμικά. Η λαϊκή επανάσταση είναι μπροστά μας. Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων προετοιμάζουμε ή καλύτερα προετοιμαζόμαστε για τη λαϊκή εξέγερση – επανάσταση που έρχεται και θ’ ανατρέψει την πορεία προς την εξαθλίωση, τον εξανδραποδισμό και τον θάνατο. Πρέπει να επαναστατήσουμε πριν προλάβουν να μας εξαθλιώσουν εντελώς!
  4. 4.– Τονίστηκε απ’ όλους η ανάγκη οργάνωσης του Τρικαλινού Λαού. Χωρίς οργάνωση δεν γίνεται τίποτα. Ως πρώτο βήμα εκτιμήθηκε η ανάγκη για καλύτερη οργάνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω που περιλαμβάνει ανθρώπους προερχόμενους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, τους κλάδους και τις λαϊκές τάξεις. Επίσης στην επόμενη συγκέντρωση του Κινήματός μας, που καλούνται να προσέλθουν όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες μας, θα συζητηθούν οι πολιτικοί άξονες, οι στόχοι και το σχέδιο δράσης του Κινήματός μας. Ενδέχεται να τεθεί και θέμα εμπλουτισμού του τίτλου του, για να εκφράζει καλύτερα την πολιτική του ταυτότητα στις νέες συνθήκες.  
  5. 5.– Λόγω Τσικνοπέμπτης, η συγκέντρωσή μας θα γίνει την Τετάρτη 15 Φλεβάρη και ώρα 8 μ.μ. στην «ΑΙΓΛΗ» (δίπλα στα «Goodys»).

Κανένας φόβος, καμιά απαισιοδοξία. Ενότητα και αγώνας όλου του λαού. Η τύχη και το μέλλον του είναι στην κυριολεξία στα χέρια του. Οι δήθεν σωτήρες του είναι απλά απατεώνες και εχθροί του.

 

ΚΙΝΗΜΑ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

.