Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Καλαμπάκας «Ξεσηκωμός τώρα»

kke_simaies

 

 

 

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!

Η συγκυβέρνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου προχωρά ακάθεκτη με εφαρμοστικούς νόμους , κάνοντας πράξη τα μέτρα του μνημονίου. Προχωρά σε νέους φόρους -με χαράτσια –με μειώσεις μισθών και συντάξεων , με απολύσεις και εφεδρείες στο δημόσιο τομέα , με τσεκούρωμα στις παροχές υγείας –πρόνοιας –παιδείας. Ως πρόσχημα χρησιμοποιών τη διάσωση της χωράς απ΄την χρεοκοπία. Λένε ψέματα! Την πλουτοκρατία θέλουν να σώσουν . Γι αυτό τρομοκρατούν  και εκβιάζουν το λαό  στο όνομα της χρεοκοπίας. Θέλουν  να χρεοκοπήσουν το λαό, να ζούμε με «επιδόματα» αντί  για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας , με πετσοκομμένες και εμπορευματοποιημένες  παροχές υγείας-πρόνοιας-παιδείας. Αν δεν τους σταματήσουμε θα μας τα πάρουν όλα!

Εμείς ένα χρέος αναγνωρίζουμε , το χρέος του αγώνα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής και τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής για μας και τα παιδιά μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

στις ΑΠΕΙΛΕΣ και τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΜΑΠΑΚΑΣ σε καλεί σε λαϊκή συνέλευση

για να συζητήσουμε τρόπους και σκέψεις για την οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση από το συναγωνιστή Θύμιο Ζιανιό  μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων για τις αντιλαϊκές αλλαγές και τα μέτρα στον τομέα της υγείας-πρόνοιας σε βάρος των λαϊκών οικογενειών.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί

την Πέμπτη 1η Μάρτη , στις 8μμ, 

 

στην ταβέρνα «Δίας»

 

.