Λαμπρή και με παρουσία αρκετού κόσμου η αποψινή τελετή των εγκαινίων του μουσείου Τσιτσάνη

Με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμιού κ. Λίνας Μενδώνη και παρουσία πλήθους κ΄σομου και πολλών εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης τα εγκαίνια του μουσείου Τσιτσάνη, του χώρου που στεγάζει την έκθεση για τον μεγάλο τρικαλινό δημιουργό, Βασίλη Τσιτσάνη, ενώ στον ισόγειο του κτηρίου λειτουργεί το Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, μεταξύ άλλων στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή και πλήθος επισήμων, ενώ τα εγκαίνια τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Κων/νου και Ελένης π. Αθανάσιος Γκιουλέκας, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Μετά τη λήξη της επίσημης τελετής δόθηκε συναυλία αφιερωμένη στη Θεσσαλία, που ακόμα μετρά τις πληγές της από την θεομηνία. Ακούστηκαν τραγούδια από όλους τους Θεσσαλούς δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, που «έντυσαν» μουσικά μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.