ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας Πέντε μήνες μετά τις πλημμύρες, η περιφέρεια δεν έχει εγκαταστήσει τη γέφυρα «Μπέλευ», στα Στουρναρέικα – Πύλης!

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, καταγγέλει το γεγονός ότι 5 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατά τις οποίες είχε καταστραφεί και η γέφυρα που συνέδεε την Πύλη με τα Στουρναρέικα Τρικάλων, δεν έχει εγκατασταθεί η γέφυρα «Μπέλευ», με αποτέλεσμα η συγκοινωνία να γίνεται ακόμα μέσω μιας πρόχειρης και επικίνδυνης κατασκευής (τοποθέτηση ορισμένων τσιμεντοσωλήνων στην κοίτη του ποταμού και πρόχειρο  μπάζωμα απο πάνω).

Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή Αγοραστού, καυχιόταν ότι η συγκοινωνία μεταξύ Στουρναρέικων – Πύλης, θα αποκαταστάθηκε με την γέφυρα «Μπέλευ» που παρέδωσε ο στρατός λίγες ημέρες μετά τις πλημμύρες.

Ομως όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες, η γέφυρα «Μπέλευ», είναι στον αέρα, αφού είναι ψηλότερα απο το επίπεδο του δρόμου ένθεν και ένθεν του σημείου των βάθρων που θα τοποθετούνταν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να χάσκει εκεί σαν ενθύμιο!!!

Δυστυχώς και η νέα περιφερειακή αρχή Κουρέτα, δεν έχει εγκαταστήσει κανονικά την γέφυρα «Μπέλευ», για να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια η συγκοινωνία μέσω αυτής.

Αρκετά με τον εμπαιγμό. Εδώ και τώρα η περιφέρεια να προχωρήσει στην εγκατάσταση της γέφυρας και στην διαμόρφωση ένθεν και ένθεν του δρόμου ώστε να γίνει πλέον λειτουργική.