Λ. Τσέκας, Θ. Ζαγοράκης, Θ. Κάππος & Β. Κωνσταντίνου στη “ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση”

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου την εκπομπή “ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση”, από τις 08.30 π.μ. έως τις 10.30 π.μ. στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Μαζί μας στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων “Η άνοιξη” Λάμπρος Τσέκας μιλάει για τις αγροτικές κινητοποιήσεις και το κλείσιμο της Ε.Ο. Τρικάλων-Λάρισας στο μπλόκο του Ζάρκου.

Στη συνέχεια μαζί μας θα είναι ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ζαγοράκης, με αφορμή την παρουσία τους στην εκδήλωση “Ο δρόμος προς τις ευρωεκλογές μέσα από τα μάτια των νέων”, που θα γίνει στο Δημαρχείο Τρικάλων στην οποία θα είναι ομιλητής.

Στη τρίτη και τελευταία ενότητα της εκπομπής, συνομιλούμε με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Θανάση Κάππο, για το νέο του βιβλίο “Δημήτρης Μητροπάνος-Βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο”, που περιέχει άγνωστες και αδημοσίευτες ιστορίες και διηγήσεις φίλων και συνεργατών, για τον μεγάλο Τρικαλινό ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο. Παρεμβαίνει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Κωνσταντίνου, φίλος του Μητροπάνου.

Στην επιμέλεια-παρουσίαση της εκπομπής ο Δημήτρης Παδιός και η Βιβή Μαργαρίτη, στη ρύθμιση του ήχου ο Κώστας Χρυσάνθης.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ www.radiozygos.gr