Κυβέρνηση και τοκογλύφοι οδηγούν τους Έλληνες σε αφανισμό!

 

xrisi_aygi

 

 

 

 

 

 

 

Τα στοιχεία του ληξιαρχείου Τρικάλων που δημοσιεύθηκαν στον τοπικό τύπο και δείχνουν δραματική πτώση του αριθμού των γεννήσεων, ενώ αντίθετα, αύξηση των θανάτων τα τρία τελευταία χρόνια εφαρμογής του μνημονίου, είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητικά.

Αν σ’ αυτά συμπεριλάβουμε και τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας από την τελευταία γενική απογραφή πληθυσμού σ’ ολόκληρη τη χώρα, έχουμε μπροστά μας όλο το εφιαλτικό σενάριο για το μέλλον του Ελληνισμού.

Εκεί οδήγησαν βεβαίως τα μνημόνια και η δουλοπρεπής στάση των κυβερνώντων τα τελευταία χρόνια έναντι των διεθνών τοκογλύφων. Μια κατάσταση που αν συνεχιστεί επί μακρόν, θα οδηγήσει το Έθνος με μαθηματική ακρίβεια και χωρίς ίχνος υπερβολής, στον αφανισμό! Η συνεχής αφαίμαξη των πολιτών χάριν των πιστωτών, η συντονισμένη επίθεση των κυβερνήσεων στην Ελληνική οικογένεια τα τελευταία χρόνια με την εξοντωτική φορολογία, αλλά και την σχεδιαζόμενη κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τους γονείς μικρών και πολύτεκνων οικογενειών θα επιτείνει το τεράστιο αυτό πρόβλημα, με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνία και την ίδια την Πατρίδα μας.

Η εκτρωματική συγκυβέρνηση και ενώ τα γνωρίζει όλα αυτά, υποδέχεται μετά «βαΐων και κλάδων» τους εκπροσώπους των τοκογλύφων, αδιαφορώντας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, προωθώντας αποκλειστικά τα συμφέροντά τους και τις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις τους από έναν λαό που πένεται.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Τοπική Οργάνωση Τρικάλων

 

 

.