«Κυριλέ» απατεώνας …γαμπρός εξαπατούσε Λαρισαίες χήρες

Παρουσιαζόταν με κοστούμι και μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο για μεγάλες συμφωνίες. Έκανε πως είχε σχέσεις με πολυεθνικές εταιρίες και πως μπορούσε να έχει απευθείας πρόσβαση στον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας αλλά και σε γνωστούς πολιτικούς. Υποσχόταν άμεσες λύσεις και διορισμούς.

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να παρουσιαστεί και ως υποψήφιος γαμπρός αλλά στο φινάλε δεν πήρε τη νύφη αλλά τα χρήματά της και εξαφανίστηκε. Ο λόγος για έναν 58χρονο Φαρσαλινό που κατάφερε με διάφορους τρόπους να εξαπατήσει αρκετούς Λαρισαίους και Λαρισαίες αποσπώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το «σενάριο» από περίπτωση σε περίπτωση ήταν διαφορετικό και όλα κατατέθηκαν σε δικαστήριο της Λάρισας από το οποίο και καταδικάστηκε σε κάθειρξη επτά ετών. «Μου συστήθηκε ως χωρισμένος σε γραφείο γνωριμιών. Εγώ έψαχνα να βρω σύζυγο» είπε η χήρα που την έπεισε πως θα την παντρευτεί. …Κατά τη διάρκεια ωστόσο της γνωριμίας αυτής δεν του έφτανε η νύφη αλλά «εξαπάτησε» και την κόρη της στην οποία υποσχέθηκε διορισμό στο δημόσιο. …

Σε μια άλλη περίπτωση ζητούσε υπάλληλο για γραφείο. Ενδιαφέρθηκε μια κυρία και έδωσαν ραντεβού. «Με περίμενε με κοστούμι έξω από μεγάλο ξενοδοχείο της Λάρισας» χήρα και εκείνη. Τελικά της απέσπασε χρήματα πείθοντάς την ότι γνωρίζει τον διοικητή μεγάλης τράπεζας και θα βοηθούσε την κόρη της. Πολλές οι περιπτώσεις εξαπατημένων που εμφανίστηκαν στο ακροατήριο. Ο «γαμπρός» που είχε ήδη προφυλακιστεί για 10 μήνες, καταδικάστηκε τελικά σε 7 χρόνια κάθειρξη. Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε, εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

ΠΗΓΗ: Ελευθερία