«Κυνηγός» επώνυμων καλλιτεχνών στην Αθήνα ο Χάρης Μαντέλλος

Την έχει την καλλιτεχνία στο αίμα του ο γνωστός Τρικαλινός δημοσιογράφος Χάρης Μαντέλλος. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός πως μετέβη από τα Τρίκαλα στην Αθήνα για ένα διήμερο, για να συναντήσει από κοντά και να συνομιλήσει με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, που τόσο πολύ τον γοητεύουν.

Έτσι μέσα σε διάστημα 48 ωρών ο Τρικαλινός «καλλιτεχνόφιλος» και fun της μουσικής και του κινηματογράφου, κατάφερε να συναντήσει από κοντά τον σκηνοθέτη και Πρόεδρο της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλο, τους επίσης σκηνοθέτες Γιώργο Ζερβουλάκο, Γιώργο Χρυσοβιτσάνο και Δημήτρη Αθανίτη, τον ηθοποιό Τέλη Ζώτο, τον ερευνητή και καταγραφέα της ελληνικής δισκογραφίας Πέτρο Δραγουμάνο, τη νεαρή τραγουδοποιό Κατερίνα Κυρμιζή, την ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού και προπονητή του ΑΟ Τρίκαλα το 1987 Γιώργο Δαρίβα και αρκετούς ακόμα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Χάρης Μαντέλλος έχει στην κατοχή του χιλιάδες ταινίες του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου, όπως επίσης δίσκους και cd’s της εγχώριας και παγκόσμιας μουσικής σκηνής, καθώς και εκατοντάδες αυτόγραφα ανθρώπων του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος.

Δεν σκέφτεται κόπο, χρόνο και χρήμα ο Χάρης. Το αγαπάει αυτό που κάνει και το υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Μπράβο του!