Κυκλοφόρησε ο Αθλητικός Οδηγός Τρικάλων 2012 – 2013

exofillo_1

 

 

 

Ο «Αθλητικός Οδηγός Τρικάλων» κυκλοφορεί ανελλιπώς κάθε αγωνιστική περίοδο από το 2005 και λόγω της χρηστικότητας του είναι ο απαραίτητος σύντροφος όλων των φιλάθλων όσο διαρκούν τα πρωταθλήματα.

Η χρησιμότητα του «Αθλητικού Οδηγού» έγκειται στο γεγονός ότι φιλοξενεί τα προγράμματα όλων των αγώνων στα οποία συμμετέχουν Τρικαλινά σωματεία (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει) και παρουσιάζει αναλυτικά τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Το γεγονός ότι ο «Αθλητικός Οδηγός Τρικάλων» δεν εξαντλείται στην πρώτη ανάγνωση αλλά ο φίλαθλος ανατρέχει σε αυτόν συνεχώς καθ΄ όλη την διάρκεια της περιόδου είτε για να δει το πρόγραμμα των αγώνων που τον ενδιαφέρει, είτε για να σημειώσει τα αποτελέσματα στα ειδικά κουτάκια κρατώντας το δικό του προσωπικό αρχείο, είτε για να δει το ρόστερ των ομάδων που θα παρακολουθήσει και να μάθει ενδιαφέροντα στοιχεία σημαίνει ότι το έντυπο παραμένει στην κατοχή όλων καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στην έκδοση 2012-2013 υπάρχουν αναλυτικές παρουσιάσεις με ενδιαφέροντα στοιχεία καθώς και φωτογραφίες όλων των παικτών του ΑΟΤ και των Μετεώρων που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αλλά και των 16 μονομάχων στην Α’ Ερασιτεχνική.

Περιλαμβάνονται ακόμη παρουσιάσεις της Τρικαλινής ομάδας μπάσκετ Trikala BC που θα αγωνιστεί στην Α2, των Τρικαλινών ομάδων της Α1 ΕΣΚΑΘ αλλά και παρουσίαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των Τρικάλων.

Ακόμη φιλοξενείται και ένα ειδικό θέμα για τους Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξέφυγαν από τα στενά όρια των Τρικάλων και άνοιξαν τα φτερά τους σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Η έντυπη έκδοση θα διανεμηθεί δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα σε όλο τον Νομο Τρικάλων ενώ θα υπάρξει και ηλεκτρονική έκδοση σε μορφή PDF που θα φιλοξενείται στην αθλητική ιστοσελίδα www.sportrikala.gr.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Ζητήστε τον δωρεάν απο τα παρακάτω Κέντρα Τύπου:

Τύπος, Νίκος Λασπάς, Θερμοπουλών 2 (Πλησίον ΔΕΗ)

Χρήστος Κωσταρέλος, Πύλης 29 (Αγία Μονή)

Σωτήρης Αντωνίου, Καλαμπάκας 22

Ο Τύπος στην Πλατεία, Ερμού 3 (Κεντρική Πλατεία)

Ηλίας Τσιγαρίδας, Μετεώρων 8

Αλεκος Μπάλλας, Στρ. Σαράφη 39

Και στην έδρα της “Ξεναγός Διαφημιστική” Αθανασίου Διάκου 7
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2431- 63947 – 63948