Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κύφαντα το νέο βιβλίο του Χρήστου Γκίμτσα

Ο ήρωας του βιβλίου, εγγονός πολιτικών προσφύγων, ξεκινά από τα βάθη της Σιβηρίας, εργάζεται ως επιτυχημένος μηχανικός με έδρα το Μιλάνο και του προσώπων θέτει κάποια στιγμή, ως σκοπό της ζωής του, την απόδοση δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης όμως στα δικά του μέτρα που είχε μέσα της την εκδίκηση και τον θάνατο. Μια σύγχρονη αρχαία τραγωδία με αστυνομική πλοκή >>.

Είπαν για το βιβλίο:
Η ολοκλήρωση της ανάγνωσης ενός, βιβλίου, συναντά την ευδαιμονία της γραφής και ο Χρήστος Γκίμτσας την προσφέρει απλόχερα με το βιβλίο του ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ, μέσα από ήρωες που η ζωή τους αποκαλύπτεται σελίδα με σελίδα, σε όλη την τραγικότητά της.
(Αλέξανδρος Ζαούτσος. Δημοσιογράφος)


Στο βιβλίο Μετά την Έλλη εμπεριέχεται η ζωή ενός ανθρώπου όπως αυτή κύλησε από την μία άκρη της γης στην άλλη, δοσμένη με κινηματογραφική ακρίβεια, για να καταλήξει σε ένα ανελέητο τέλος. Σ’ αυτό το βιβλίο ενυπάρχει κάτι από αρχαία ελληνική τραγωδία, όπου ο ήρωας παλεύει με την μοίρα του, για να χάσει στο τέλος.
(Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, ηθοποιός- μουσικός)

Το καινούριο βιβλίο του Χρήστου Γκίμτσα Μετά την Έλλη, έχει στοιχεία που συγκλονίζουν. Οι θυελλώδεις συναισθηματικές μεταπτώσεις του κεντρικού ήρωα που κυμαίνονται από την απόλυτη ερωτική ευδαιμονία μέχρι την εκδίκηση και δικαίωση μέσα από την αυτοκαταστροφή, χαρακτηρίζουν τις σελίδες του βιβλίου.
(Θύμιος Λώλης, δημοσιογράφος – συγγραφέας)

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία της πόλης σας. Μπορείτε να το παραγγείλετε και στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας.