Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

mpala mpasket

Από την ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνεται ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 € και 20 € και η διάθεση τους θα γίνεται καθημερινά από σήμερα Σάββατο 25/10 έως και το επόμενο Σάββατο 1/11 από τα γραφεία της ΚΑΕ, Αθανασίου Διάκου 6 στα Τρίκαλα (2431 101855).

Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και έως δύο εισιτήρια για κάθε φίλαθλο.
Εισιτήρια θα πωλούνται και μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα της omadanet (www.omadanet.gr).

Μετά την σύσκεψη για την λήψη μέτρων του αγώνα την Παρασκευή 24/10 η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί εισιτήρια για τους οργανωμένους φιλάθλους της, δεν θα επιτρέψει την προσέγγιση στο Δημοτικό Κλειστό φιλάθλων με διακριτικά των φιλοξενουμένων.

Ο έλεγχος των εισιτηρίων θα γίνεται περιμετρικά του κλειστού και οι έχοντες εισιτήρια θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.
(*) Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα γίνονται από τα γραφεία της ΚΑΕ παραδόσεις, ανανεώσεις και αγορές εισιτηρίων διαρκείας.

.