Κρατούν αποστάσεις ασφαλείας Παπαστεργίου-Κάκλα

Τις προηγούμενες ημέρες τους είδαμε ή μάλλον τους διαβάσαμε στο διαδίκτυο, να διασταυρώνουν τα «πυρά» τους, ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν κατηγορίες, πολλές φορές με σκληρούς μάλιστα χαρακτηρισμούς, για το θέμα του χειρισμού από την Δημοτική αρχή του αποχιονισμού της πόλης και το άνοιγμα ή μη των σχολείων.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και η Δημοτική σύμβουλος και Προϊσταμένη της Β/θμιας εκπαίδευσης Βάσω Κάκλα, μετά από τον «ηλεκτρονικό» τους διάλογο στο διαδίκτυο που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, χθες βρέθηκαν (σχεδόν) δίπλα δίπλα στις πρώτες θέσεις στο κέντρο ιστορίας και πολιτισμού Κλιάφα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το παράρτημα Τρικάλων της ΕΜΕ και ο σύνδεσμος φιλολόγων Τρικάλων για τον Αριστοτέλη.

Καλού κακού έβαλαν μεταξύ τους κάποιες δικλίδες ασφαλείας, κρατώντας μετά το «θερμό» επεισόδιο τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, αφού ανάμεσα τους κάθισε κάποιος από τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Δεν γνωρίζουμε αν κάποια από τις δύο πλευρές σκοπεύει να το κρατήσει «μανιάτικο», αλλά συνέχεια επί του θέματος θα δοθεί σίγουρα στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής στο Δημαρχείο, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ειπωθούν  πολλά και από πολλούς…