Κρατάει καλά τα…ηνία η Νικολέτα, ενώ η Νατάσα βλέπει το άστρο της να…ανατέλλει

Ένα χρόνο και κάτι συμπλήρωσε στην θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων η έγκριτη νομικός Νικολέτα Μπρουζούκη και ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι ανέλπιστα θετικός θα υποστηρίζαμε. Σ’ αυτό το διάστημα όχι μόνο έχει καταφέρει να προσδώσει κύρος στον θεσμό του Προέδρου, αλλά παραμένει υπερκινητική, δραστήρια και τυπική στα καθήκοντα της, εφαρμόζοντας με κάθε λεπτομέρεια τους κανονισμούς για την εύρυθμη λειτουργία του σώματος και κρατώντας ίσες αποστάσεις από κάθε δημοτική παράταξη. Η ίδια αποφεύγει να εκτίθεται άνευ λόγου και ουσίας στα ΜΜΕ, προτιμώντας να κάνει ήσυχα και αθόρυβα την δουλειά της.

Εκλεγμένη στην πρώτη θέση των συμβουλών της παράταξης Παπαστεργίου στις περασμένες εκλογές, αποτελεί σήμερα στην ουσία το νούμερο 2 της δημοτικής αρχής και σε περίπτωση που ο Δημήτρης Παπαστεργίου επιλέξει να εγκαταλείψει την αυτοδιοίκηση, η Νικολέτα Μπρουζούκη είναι αυτή που μπορεί λογικά να καταλάβει τον δημαρχιακό θώκο. Σενάριο είναι αυτό θα μου πείτε, αλλά στην πολιτική ποτέ δεν ξέρεις….και επειδή δεν είμαστε μάντεις να γνωρίζουμε τι θα προκύψει σε 3-4 χρόνια από τώρα, αρκούμαστε πολύ απλά να δηλώσουμε πως η Μπρουζούκη κρατάει καλά τα… ηνία για την ώρα!

Μπορεί η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Νατάσα Παιδή, γαλουχημένη με τις ιδέες της αριστεράς, να εκλέχθηκε και να βρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από…καραμπόλα (λόγω της παραίτησης του Χρήστου Λάππα), μέρα με τη μέρα όμως αποδεικνύει πως παρά το νεαρό της ηλικίας της, μόνο…λίγη δεν είναι γι’ αυτή την θέση. Κατάφερε να εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος με την πρώτη, όταν άλλοι αγωνίζονται για πολλές τετραετίες και δεν τα καταφέρνουν. Στο λίγο σχετικά διάστημα της μέχρι τώρα παρουσίας της στο δημοτικό συμβούλιο, η Νατάσα Παιδή έχει αναδείξει θέματα, είναι μαχητική, γεγονός που δείχνει πως μπορεί να είναι εξελίξιμη και αν ασχοληθεί σοβαρά με το…σπορ, ίσως δει το (πολιτικό) της άστρο μελλοντικά να…ανατέλλει! Και φαντάσου καμάρι που έχει να κάνει τότε ο πατέρας της Στέφανος Παιδής, από τις παλιές «καραβάνες» της αυτοδιοίκησης και πολιτικός της μέντορας  που δεν ευτύχησε όμως πέρα από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, να χαρεί άλλες…διακρίσεις στην αυτοδιοίκηση, κυρίως λόγω κόμματος!