Κρανιάς-Μανταλιά: Τα νέα «πουλέν» της τοπικής πολιτικής σκηνής

Ακούραστοι, δραστήριοι, με άποψη για τα κοινά και προερχόμενοι από την ίδια πολιτική δεξαμενή, ο Βασίλης Κρανιάς και η Παναγιώτα Μανταλιά, δίκαια χαρακτηρίζονται από πολλούς ως τα νέα…πουλέν της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς εξελίσσεται σε…ρέκορντμαν, αφού δεν λείπει από καμιά εκδήλωση, είτε αυτή έχει να κάνει με τον Δήμο, είτε με την κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο.

Ομοίως και η Παναγιώτα Μανταλιά, που αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό) δεν λείπει από πουθενά και με τις συχνές κοινωνικές παρεμβάσεις της, αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη στη μετεκλογική αυτή περίοδο.

Ο φακός του trikalaIN τους εντόπισε μαζί στην πρόσφατη ημερίδα για τις εξαγώγιμες επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων, πάντα χαμογελαστούς, να ανταλλάσσουν απόψεις και προτάσεις για πολλά καίρια θέματα. Το σίγουρο είναι και οι δύο έχουν μέλλον μπροστά τους!