Κουτσονάσιος παντός καιρού για όλους και για όλα

Μεγάλη κινητικότητα επιδεικνύει ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων, γνωστός γιατρός Γιάννης Κουτσονάσιος. Τον βλέπουμε εδώ  και χρόνια με μεγάλη δραστηριότητα να ασχολείται με επιτυχία στα κομματικά δρώμενα της ΝΔ, όπου υπηρέτησε την παράταξη από πολλές θέσεις τόσο στην ΟΝΝΕΔ όσο και στην ΝΟΔΕ, καθώς και στον τομέα αυτοδιοίκησης του κόμματος. Στην Πύλη έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, ως Αντιδήμαρχος με πολλές επιτυχημένες δραστηριότητες στον τομέα Υγείας και Πολιτισμού. 

Θυμόμαστε την διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων στην περιοχή, τις δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους μέσω του Διαδημοτικού δικτύου υγείας και των επαφών του με έγκριτους πανεπιστημιακούς δασκάλους. Ως σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης, είναι μαχητικός πάντα, προκειμένου να αναδειχθούν και εν συνεχεία να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο προς επίλυση διάφορα προβλήματα των κατοίκων.

Και ως γιατρός του Κέντρου υγείας Πύλης είναι κάθε μέρα μαζί με τους κατοίκους και στα δύσκολα και στα εύκολα. Και αυτό είναι σίγουρο ότι  το εκτιμούν αρκετοί. Και όπως λέει και ο ίδιος… συνεχίζουμε!