Κώστας Τρέλλης: Ολα στο χρόνο τους!!!!

Εγώ κρίκος στην αλυσίδα εσωστρέφειας στην ΝΔ δεν έγινα ποτέ, δεν θα γίνω ούτε τώρα…. σε κάποιους αρέσουμε σε κάποιους δεν αρέσουμε, τι να κάνουμε; τόνισε με έμφαση σήμερα στην Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Kώστας Τρέλλης .

Αναλυτικά δήλωσε:

« Για το αν ήμουν καλός ή όχι πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης, αυτό που έχω να πω είναι πως εγώ κρίνομαι από τα στελέχη της ΝΟΔΕ και μετά από τον κόσμο. Σε κάποιους αρέσουμε σε κάποιους δεν αρέσουμε, τι να κάνουμε τώρα; Αν ήμουν καλός πρόεδρος αυτό θα το κρίνει ο κόσμος, οι Νεοδημοκράτες και τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων , έχουν δικαιώσει αυτή τη ΝΟΔΕ. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός την πρώτη ΝΟΔΕ που επισκέφθηκε ήταν τη δικιά μας, κι αυτό έχει τη σημασία του. Δεν με έχει απασχολήσει ως τώρα τι θα πράξω στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, θα το αποφασίσω εν καιρώ.

Εγώ κρίκος στην αλυσίδα εσωστρέφειας στην ΝΔ δεν έγινα ποτέ, δεν θα γίνω ούτε τώρα. Και το έχει αυτό το… χάρισμα της εσωστρέφειας ο πολιτικός μας χώρος.

Η ΝΟΔΕ τη δική της εκδήλωση θα την κάνουμε στις 29 Φεβρουαρίου την ετήσια χοροεσπερίδα και θα καλέσουμε έναν υπουργό της κυβέρνησης της Ν.Δ».