@ Κώστας Σκρέκας «η Oδύσσεια ενός ξεριζωμένου» / οι τομεάρχες /ο θειούλης / τα αδέσποτα

Κώστας Σκρέκας «η Oδύσσεια ενός ξεριζωμένου» /τα αστέρια  τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας έτοιμα για όλα /στα Τρίκαλα ήρθε  ο υπουργός Oικονομίας; ή ο θειούλης  από την Αμερική; /ανοίκεια προσπάθεια οικειοποίησης  των τετράποδων αδέσποτων από τον Παπαθανασίου.

@Ρίγη συγκινήσεως από το δελτίο τύπου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα  με το οποίο μας πληροφόρησε ότι επέστρεψε   στη γενέτειρά του, στη Μεγάρχη, όπου και παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της ενορίας του χωριού του!! Τι τραγούδια, τι ψαλμωδίες,  τι σημαιοστολισμοί  για την επιστροφή του!! Κώστα η γενέτειρα πατρίς σας, ΣΑΣ ευγνωμονεί!

@ρίγη συγκινήσεως και από την ανακοίνωση των τοπικών τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας. Από ένα «φου»  να κάνουν, δεν θα μείνει τίποτα στο Σύριζα. Πέντε τομεάρχες και …. υπό-τομεάρχες για τον πολιτισμό, άλλοι οκτώ  για τις μεταφορές, άλλοι τόσοι για τον τομέα της δικαιοσύνης και πάει λέγοντας. Ουκ εστίν αριθμός…..

@… οι εντολές από τα κεντρικά  είναι, να μην αφήσουν ούτε τρίχα του Σύριζα να πέσει κάτω.Θα γίνεται κάτι στον Ε65 …. τσουπ ο Γκρέκος θα απαντά, θα έρχεται ένα μουσικό συγκρότημα η ένας θίασος…. τσουπ ο Κουτσονάσιος θα βγάζει ανακοίνωση,  θα λέει κάτι η Πρόεδρος του  Αρείου Πάγου σχετικά με την ηλικία των δικαστικών ….  τσουπ ο  Αναγνώστου θα της την «ταπώνει»…

89891111 5 09 12

@…και μιας και έλεγα για την ηλικία των δικαστικών, νάτο  και το κουίζ του όφη για τους φίλους   αναγνώστες του…

@Ποια είναι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα,  που δεν κρύβει την ηλικία της; Oι τρεις πρώτοι που θα δώσουν σωστή απάντηση,  θα κερδίσουν δωρεάν νομική υποστήριξη για ένα χρόνο,  προσφορά του τομέα δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας …

@… πάντως τα ανακλαστικά της ΝΟΔΕ από την έλευση του υπουργού Οικονομίας κ.Παπαδημητρίου στα Τρίκαλα, ο οποίος παρεμπιπτόντως,  δεν ξέρω αν ξέρει σε ποια κατάσταση είναι η χώρα στην οποία κλήθηκε να κάνει τον υπουργό ….. ήταν ομολογουμένως μηδενικά.

89891111 5 09 123

@…και αφού μας έφερε η κουβέντα στον Θειούλη  από την Αμερική,  ερωτάω . Αν ένας  υπουργός Οικονομίας, τη δήλωση του για την κατάργηση του αφορολογήτου την αποδίδει σε λάθος διατύπωση, τότε γιατί να μη υποθέσω ότι και οι διαβεβαιώσεις του ότι όλα είναι  καλά, δεν είναι μία ακόμη  λάθος διατύπωση;;;  Άσε που τα στοιχεία των συναδέλφων του, τον βγάζουν εκτός τόπου χρόνου και θέσης (εδώ ένα τεκμηριωμένο άρθρο

@…Αντί λοιπόν ο υπουργός Οικονομίας να μας προτρέπει να εμπιστευθούμε την κυβέρνηση και τις επιλογές της,θα προσέφερε υπηρεσίες αν εμπιστευόταν και ο ίδιος το τραπεζικό μας σύστημα,φέρνοντας τις υψηλές καταθέσεις που έχει στο εξωτερικό στην Ελλάδα.

@…κλείνω με τον «φυσάει κόντρα» Παπαθανασίου. Σας αποκαλύπτω ότι  ζήτησε από τον πρώην σύντροφο του αρχισυριζαίο Χρ. Μπάτζιο, να μην φέρνει υπουργούς «Ποτέ την Κυριακή». Και αυτό  γιατί οι σύντροφοι του τις Κυριακές  δεν τις θεωρούν αργίες  αλλά απεργίες, αλλά και γιατί εσχάτως του πρόεκυψαν και κάτι  κρυφοχριστιανοί που θέλουν τις Κυριακές  να πάνε εκκλησία.

@…Πάντως δεν μπορεί  να είναι ευχαριστημένος ο Παπαθανασίου με την συμμετοχή των «αδέσποτων» συντρόφων του, στις ακτιβιστικές ενέργειες για την έλευση του θειούλη υπουργού από την Αμερική.

@…Κάθε μέρα στην Ασκληπιού είναι καμιά τριανταριά, την Κυριακή …μόνο ένα!!!    Και αυτό το άφησαν  απέναντι σε τρεις διμοιρίες ΜΑΤ.. Σύντροφοι Ξυπνάτεεεεεε!!!!!

 

89891111 5 09 1234

                                                                               

                                                                                                       @ ο όφις ο οφιοφάγος

του trikalaΙΝ.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 

  • Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!

 

  • Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή.Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.