Κώστας Μαράβας: Παντού ενθουσιασμός

556784J

Πάθος, ορμή, νιάτα, εμπειρία, ενθουσιασμός! Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την ομιλία του στην ΠΗΓΗ ο υποψήφιος Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ Κώστας Μαράβας

Επιτυχής ακόμη μια συγκέντρωση του Κώστα Μαράβα.

DSC 1340

Μπροστά σε ένα κοινό που πολλές φορές διέκοπτε την ομιλία του για να χειροκροτήσει τον ίδιο αλλά και τους τοπικούς υποψηφίους της κοινότητας ΠΗΓΗΣ μίλησε η επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Μαράβας.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά του.

DSC 1397

Ενώ τόνισε, ότι όλοι γνωρίζουμε ότι η επόμενη πενταετία είναι η πιο κρίσιμη για τη χώρα μας και συνεπώς για το δήμο μας, καθώς όλοι μας βιώνουμε καθημερινά την κρίση διπλά τόσο λόγω της μείωσης των εισοδημάτων αλλά και λόγω του κλίματος από την διοικητική ανεπάρκεια στο δήμο.Τώρα λοιπόν είναι ώρα συναγερμού και ανάληψης ευθυνών. Εγώ πάντα θα σας κοιτάζω στα μάτια τόνισε.!!!

DSC 1394

Σας διαβεβαιώ,δεν λέμε τίποτα χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Η πορεία μου στη ζωή και στα κοινά έχει δείξει πως υλοποιώ πάντα τα όσα λέω.

Μας ενδιαφέρει μόνο η τοπική ανάπτυξη.

Οτι κάνουμε το κάνουμε από διάθεση προσφοράς και μόνο.

DSC 1326

Γιατί η ψήφος δεν χαρίζεται ούτε εξαγοράζεται, κερδίζεται μόνο όταν πείσεις τον άλλο με θέσεις, πρόγραμμα, αρχές ,ικανότητες, γνώσεις και πείρα και σας διαβεβαιώνω τα έχουμε.Υπάρχει ένας στόχος-η συνολική αναβάθμιση του Δήμου μας.

DSC 1322

.