Κώστας Μαράβας και Λαμπρογεώργου Γεωργία συνεχίζουν δυναμικά

Η Λαμπρογεώργου Γεωργία του Γεωργίου γεννήθηκε και μένει μόνιμα στα Στουρναρέικα. Είναι παντρεμένη με τον Χρυσόστομο Παπαθανασίου και έχουν τρία παιδιά.

Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Πινδέων.

Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στουρναρέικων.

Η Λαμπρογεώργου Γεωργία δήλωσε… «όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση, το κάνω με ανιδιοτέλεια, μεράκι, πάθος για τον τόπο μου και άσβεστη επιθυμία για προσφορά. Παίρνω δύναμη από τους συγχωριανούς μου για να τους υπηρετώ. Η συνεργασία με τον Κώστα Μαράβα και το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  όλα αυτά τα χρόνια, μου μετέδωσε την αποφασιστικότητα, το σχεδιασμό υψηλών στόχων και την επίτευξή  τους. Με αυτό το δυναμισμό και τη συσσωρευμένη πείρα συνεχίζουμε».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει σχετικά… «η Λαμπρογεώργου Γεωργία είναι ένα και το αυτό με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ταυτισμένη με αυτό που υπηρετεί με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Με πάθος για τον τόπο της, άξια και πολύτιμη συνεργάτης, με πρωτόγνωρο δυναμισμό και θέληση. Ο ορισμός του αυτοδιοικητικού ανθρώπου, της ακούραστης προσφοράς και της διάθεσης για αστείρευτη προσφορά. Της εύχομαι καλή δύναμη».