Κώστας Μαράβας: Η Πύλη έχει Δήμαρχο-Νίκη από την πρώτη Κυριακή (φωτό+ βίντεο)

Με τους καλύτερους και πιο θετικούς οιωνούς, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και τον συνδυασμό του «Πρώτα ο άνθρωπος», μιλώντας σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο στην Πύλη, το μεσημέρι της Κυριακής.

1300 και πλέον άτομα που είχαν γεμίσει ασφυκτικά κάθε γωνιά, μέσα και έξω από το Πνευματικό Κέντρο Πύλης, δημιούργησαν μια θετικότατη εικόνα στέλνοντας ηχηρό μήνυμα και δίνοντας ένα άνετο προβάδισμα και αέρα νίκης από την πρώτη κιόλας Κυριακή στον Κώστα Μαράβα.

Πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του ο Δήμαρχος Πύλης, παρουσιάστηκαν σε βίντεο όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν στην διάρκεια της τρέχουσας θητείας, αλλά και όλα εκείνα που είναι δρομολογημένα για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Για το έργο και την προσωπικότητα του Κώστα Μαράβα, μίλησε με πολύ θερμά λόγια ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Κώστας Βοϊτσίδης, ο οποίος τον προλόγισε ανοίγοντας την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, φανερά ενθουσιασμένος από το πολύ πυκνό ακροατήριο και την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι δημότες του Δήμου Πύλης, αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν επί θητείας του, ζητώντας απ’ όλους να τον ακολουθήσουν σ’ αυτόν του τον αγώνα και να πάνε όλοι μαζί ενωμένοι και πάλι για την επόμενη μέρα, που θα αλλάξει το μέλλον του Δήμου Πύλης και τις ζωές όλων των κατοίκων.

«Η Πύλη έχει Δήμαρχο, πάμε όλοι μαζί για την νίκη από την πρώτη Κυριακή. Με γνωρίζετε όλοι, όπως κι εγώ άλλωστε εσάς και θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στον καθένα που με χρειάζεται και αυτό το έχω αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του, παρουσίασε στο κοινό όλους του υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που απαρτίζουν τον συνδυασμό, μέσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα του κόσμου.

https://www.youtube.com/watch?v=QOwOTSkjJ4o&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=QOwOTSkjJ4o&feature=youtu.be