Κώστας Μαράβας: Δεν έχω πρόβλημα με τον Αγοραστό!!!

Τη δική του άποψη για τον δρόμο  και για τα σύννεφα στις σχέσεις του με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, έδωσε σήμερα μιλώντας στον Ράδιο Ζυγός ο Κώστας Μαράβας.

Να θυμήσουμε πως στον ίδιο σταθμό ο κ. Αγοραστός είχε δηλώσει… πως το μόνο έργο που έκανε μέσω του ΕΣΠΑ είναι ο δρόμος προς το χοιροστάσιο του!!!

Συγκεκριμένα είπε:

Πείρα στα αυτοδιοικητικά έχω αρκετή – από το 1998 έχω στην αυτοδιοίκηση- Όλα αυτά τα χρόνια ασκώ τα καθήκοντά μου με σύνεση σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και επαφή με τους συνεργάτες δημοτικούς συμβούλους και δημότες. Κανένας δεν με κατηγόρησε για τίποτε στα 21 χρόνια της θητείας μου. Ημουνα, είμαι, και θα είμαι αγωνιστής. Μπορεί πτυχία να μην έχω είμαι όμως εργατικός τίμιος και ειλικρινής

Είναι εγωιστικό αυτό που θα πω αλλά όπως γνωρίζεται οι πολιτικοί μου αντίπαλοι είναι ΑΡΙΣΤΟΙ επιστήμονες, αλλά ο λαός επέλεξε τον Μαράβα.

Το τελευταίο που θα σκεφτόμουνα ήταν να φτιάξω το δρόμο πως την μονάδα μου

Ναι, είναι αλήθεια ότι μία εκ των επιχειρήσεων που βρίσκονται στον χώρο υλοποίησης του έργου είναι και η χοιροτροφική μονάδα μου Μαζί με άλλες δέκα. Θα έπρεπε επειδή ήταν του Μαράβα η μονάδα στο ίδιο τμήμα να μην γίνει το έργο; Να μην ωφεληθούν οι υπόλοιπες δέκα επιχειρήσεις;

Με τον Αγοραστό τον Μιχαλάκη και με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους έχω ΑΡΙΣΤΗ σχέση, συνεργάζομαι άψογα, δεν μου στέρησαν κάτι.

Δεν είναι τυχαίο που ο συνδυασμός του ήρθε πρώτος στο δήμο Πύλης με 67,11%

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Πολιτικά συνεργαζόμαστε και επιβάλλεται για το καλό των δημοτών και της περιοχής. Θα κριθούμε από τις συμπεριφορές μας και οι δύο. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους» κατέληξε.