Κώστας Μαράβας: Αριστες οι σχέσεις με την Περιφέρεια

Με σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 διαψεύδει ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας τις χθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Χήρα για κακές σχέσεις με τη διοίκηση της Περιφέρειας:

« Τα λόγια του κ. Χήρα ότι δεν υπάρχει καλή σχέση με τον Περιφερειάρχη δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχω τίποτα ούτε με τον Περιφερειάρχη, ποτέ δεν αλλάξαμε μια κουβέντα, ούτε με το Χρήστο Μιχαλάκη με τον οποίο έχουμε αδερφικές σχέσεις. Πιστεύω πως και αυτοί δεν έχουν από εμένα κάποιο παράπονο.

Ούτε βέβαια μπορώ να δεχθώ ότι δεν έκανε σε εμένα αντιπολίτευση ο κ. Κουφογάζος, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει περισσότερα στην πολιτική από τον κ. Χήρα. Πάντως εγώ δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα σε όλους, μακάρι να κάνουν και αντιπολίτευση και καλές προτάσεις και να τις περνάμε. Σκοπός είναι να πάμε μπροστά το Δήμο Πύλης, δεν κάνω πράγματα για εμένα προσωπικά, εγώ έχω ζήσει και τα πλούτη και τη φτώχεια, με… τζιν και γαλότσες πάω ακόμα στα χοιρινά. Πιστεύω ότι θα προσφέρω περισσότερα ακόμα σε αυτή τη θητεία για το Δήμο Πύλης.»