Κώστας Κρεμμύδας: Στα τέλη Ιουνίου θα κάνουμε ολομέλεια… θα τα συζητήσουμε όλα

Ολομέλεια στο τέλος Ιουνίου θα συγκαλέσει η δημοτική παράταξη του Κώστα Κρεμμύδα, όπως ο ίδιος ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

«Εμείς στα τέλη Ιουνίου θα κάνουμε μια ολομέλεια, στην οποία θα συζητήσουμε πέρα από τα τρέχοντα θέματα, και τα ζητήματα του νέου εκλογικού νόμου και των επόμενων εκλογών, έτσι ώστε να ετοιμάζονται και οι υποψήφιοι. Εγώ θα παραμένω ενεργός όσο είμαι όρθιος, έτοιμος να δώσω από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη μάχη.

Η άποψη μου είναι ότι στην αυτοδιοίκηση  ο χώρος μας είναι ενιαίος, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ. Την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήταν περίεργη η συγκυρία, ήταν έντονη η πόλωση λόγω και των εθνικών εκλογών. Αυτή τη στιγμή θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα και υπάρχουν πιο ξεκάθαρες απόψεις. Άρα, βλέπουμε την επόμενη μέρα με τα καινούργια δεδομένα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι αυτοδιοικητικά ο χώρος αυτός δεν έχει μεγάλες διαφορές, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν, ο ευρύτερος κεντροαριστερός χώρος είναι ενιαίος. Γι αυτό και πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα είναι και η επόμενη πρόταση μου.»

Τη δήλωση αυτή σχολίασε έπειτα και ο αναπληρωτής γραμματέας νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος, λέγοντας:

«Εμείς στηρίζουμε την παράταξη του Κώστα Κρεμμύδα, και όσα παιδιά έχουμε μέσα είναι πρωτοπόροι στον συνδυασμό. Όπως το είπε σωστά και ο ίδιος, ο χώρος μας είναι ενιαίος στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν έχει πολλά να χωρίσει. Ευχαρίστως θα ξαναπάμε μαζί και στις επόμενες εκλογές.»