Κώστας Κρεμμύδας: Lock down της πλάκας Vol. 2

Λένε οι λοιμωξιολόγοι ότι τα αποτελέσματα της εξέλιξης της πανδημίας στη χώρα μας δεν είναι καλά και ότι αργεί η αποκλιμάκωση και από ότι φαίνεται έτσι είναι.

Αλλά έχει πολύ σουλάτσο βρε αδερφέ!

Δεν ψάχνουμε όλοι απλά να βρούμε μια δικαιολογία για να βγούμε έξω. Η παρατεταμένη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης έχει κουράσει αρκετά και το κυριότερο έχει δημιουργήσει αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα στους 2,5-3,0 εκατ. που ασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα και φυσικά απογύμνωσε όλες τις διαχρονικές αδυναμίες του ΕΣΥ.

Παρόλα αυτά :

Οι πολίτες συνεχίζουν τις γυμναστικές επιδείξεις σπάζοντας το ρεκόρ μηνυμάτων στο 6, δεν υπάρχει σπίτι πλέον χωρίς κατοικίδιο, τα ιδιαίτερα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά γιατί πως αλλιώς τα παιδιά μας θα γίνουν πανεπιστήμονες, φοράμε τη μάσκα κάτω από τη μύτη γιατί είναι ωραία και θέλουμε να τη δείχνουμε (την ανεβάζουμε όταν βλέπουμε αστυνομικό όργανο ως έξυπνοι πισωφωνακλάδες για να αποφύγουμε το πρόστιμο), βολτάρουμε και πίνουμε τον εσπρέσο μας έξω γιατί στο χωριό μας σέρβιραν μόνο εσπρεσάκια, ανάβουμε τα δέντρα διαδικτυακά γιατί βρε αδερφέ δεν μας αφήνει η χαρά να κάνουμε αλλιώς, διοργανώνουμε κορονοπάρτυ ,δεν αντέχουμε χωρίς το νταλαβέρι, όλοι πάνε κάπου γιατί αλλιώς δεν δικαιολογείται το μποτιλιάρισμα, οι υποχρεώσεις τρέχουν μαζί με τις προθεσμίες και όσοι έχουν χρήματα τρέχουν και στις τράπεζες (άλλος χαμός εκεί) και άμα λάχει πάμε και για μοτοκρός να σπάσουμε την πλήξη μας!

Προφανώς δεν ισχύουν όλα για όλους!

Άντε, και καλές γιορτές!