Κώστας Φαμίσης : Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ είναι η πυξίδα, για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό

famisis kostas1

ΠΑΣΟΚ: ΔΥΝΑΜΗ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
– Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. -Ιδιοκτήτης ξενοδοχείου. – Υποψήφιος Βουλευτής –Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ Κίνηση πολιτών Ν. Τρικάλων.

Άρθρο: 3ο

– Φίλες και Φίλοι, βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, που θα σηματοδοτήσει το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας και την άρρηκτη σχέση τους με το ιστορικό κεκτημένο, της ισότιμης και ενεργής συμμετοχής της Ελλάδας στις δομές και τους θεσμούς της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρωζώνης.
– Απευθύνομαι σε όλους τους Πολίτες, αλλά κυρίως σε εσάς που έχετε διαχρονικά ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και μας ενώνουν πολλά.Οι δεσμοί μας, ιστορικοί, πολιτικοί, ιδεολογικοί, κοινωνικοί είναι δεδομένοι.
– Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά. ΠΟΥ μας συνδέουν συναισθήματα, αγαπημένα πρόσωπα, βιώματα, κατακτήσεις, αγώνες και αγωνίες.
– Απευθύνομαι σε Όλους εσάς που μας γυρίσατε την πλάτη, από τις εκλογές του 2009. Τα τελευταία χρόνια μας αμφισβητήσατε, μας αρνηθήκατε. Για λάθη και αδυναμίες μας. Για συμπεριφορές και παραλείψεις. Πήραμε το ηχηρό σας μήνυμα!
Όλοι βιώσαμε πως είναι να βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούς. Έχουμε προχωρήσει σε κριτική και αυτοκριτική. Έχουμε αποδώσει ευθύνες.
– Σήμερα Γυρίζουμε σελίδα. κάνουμε μια νέα αρχή.
Αλλάξαμε – ανανεώσαμε ριζικά το λόγο μας και το πρόγραμμά μας, τα πρόσωπα και τις προτάσεις μας.
– Τα τελευταία χρόνια κρατήσαμε την Ελλάδα μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη και στην Ευρωζώνη. Όμως ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού έχει γονατίσει, έχει υποφέρει, έχει ματώσει, το τίμημα είναι βαρύ.
Όμως, τώρα πια όλοι ξέρουμε ότι τα διλλήματα που μας χώρισαν ήταν πλαστά, κατέρρευσαν, δεν υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί. Τώρα ξέρουμε ποιοι υπηρέτησαν τον τόπο και ποιοι είπαν ψέματα.
Ας αφήσουμε πίσω μας το χθες. Μετά από 6 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη το ″Κοινό μας Σπίτι″ είναι ΕΔΩ, ανοιχτό και πάλι σε όλους.Πάμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με πίστη, με αισιοδοξία.
– Ξέρω ότι αυτή η συναισθηματική εξομολόγηση, αυτότο πολιτικό κάλεσμα για κοινή πορεία μπορεί, άλλους να προβληματίσει, άλλους ίσως να θυμώσει, άλλους να πείσει. Σίγουρα όμως αξίζει και πάλι, να επικοινωνήσουμε. Να σας ακούμε και να μας ακούτε.
– Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξίζει την υποστήριξη σας, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Πάμε πάλι μαζί, ξανά δυνατοί.
Να αγωνιστούμε μαζί, με Μνήμες, με Προτάσεις και με Όνειρα. Για το παρόν και το μέλλον, της πατρίδας, της Δημοκρατίας, της Κοινωνίας και της Νέας Γενιάς.
Ας μην ξεχνάμε ποτέ, ότι οι δεσμοί μας είναι ισχυροί.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι εδώ με δημοκρατικό προοδευτικό πρόγραμμα.
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξίζει να αναδειχθεί Τρίτη Δύναμη, κρίσιμη, χρήσιμη, Ευρωπαϊκή.
Εγγύηση και καταλύτης για μια σταθερή Κυβέρνηση 4ετίας, με Δημοκρατικό, Μεταρρυθμιστικό και Προοδευτικό Πρόγραμμα.
– Σήμερα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης προσπαθούν απεγνωσμένα να στήσουν εικονική προεκλογική πραγματικότητα, για δήθεν το νέο και το παλιό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας μας.Τους γνωρίσαμε και τους δοκιμάσαμε. Κανείς πλέον δεν τους πιστεύει.Δεν αναφέρονται και δε δεσμεύονται για τα ουσιώδη οικονομικά, κοινωνικά και θεσμικά ζητήματα.
Δεν καταθέτουν δεσμευτικές προτάσεις για συντεταγμένη αξιόπιστη και σίγουρη έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και τα μνημόνια.
Να τελειώνουμε λοιπόν, με τα ψέματα, τον λαϊκισμό και τις άγονες συγκρούσεις τους.

Δώστε μας με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, την Τρίτη εντολή για να εγγυηθούμε μια κυβέρνηση τετραετίας με συνεργασία, με πρόγραμμα, με αποτέλεσμα.
Τώρα είναι η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής. Εμείς εκφράζουμε την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Το κύριο ζήτημα για μας είναι να ξαναγυρίσει η ελπίδα και η αισιοδοξία στους Ελληνες.

– Σε αυτές τις εκλογές ο Ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει με σύνεση.
– H Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να βγει από την κρίση με μια μεγάλη εθνική συμφωνία ανασυγκρότησης.Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ξανά υπερήφανη, ξανά δυνατή!

– Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ είναι η πυξίδα, για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό. Η ΕΛΠΙΔΑ απαιτεί συνεργασίες. ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε Λύσεις. Για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας.
« Μόνομαζί μπορούμε»!

.