Κώστας Φαμίσης: Αυτόνομη η πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ

Απολύτως ικανοποιημένος και αισιόδοξος για την έκβαση του συνεδρίου του κινήματος δηλώνει ο πολιτευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης.

Οι εργασίες του συνεδρίου είχαν επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τονίζει ο συντοπίτης πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας καθώς καταγράφηκε μια δυναμική συσπείρωση και παρουσία στελεχών που σηματοδοτεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την αυτόνομη πορεία του κινήματος.

Υπήρξε παλμός και αισιοδοξία που θύμισε τις παλιές καλές εποχές ενώ η αναφορά της προέδρου Φώφης Γεννηματά στον αείμνηστο ηγέτη και ιδρυτή της παράταξης Ανδρέα Παπανδρέου σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και χειροκροτήματα από τους συνέδρους με το σύνθημα «Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς να δονεί την ατμόσφαιρα».

Το ΚΙΝ.ΑΛ καταλήγει ο Κώστας Φαμίσης θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των εκλογών εκτιμώντας ότι θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις βάζοντας σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Ελλάδα» για να βγει ο τόπος από τα αδιέξοδα που τον οδήγησε η σημερινή κυβέρνηση.