Κοσμοσυρροή για ευχές στον Νίκο Λέγκα ο οποίος δικαιώθηκε για το ταξίδι αστραπή

giorti_2_copy

Αθήνα –Τρίκαλα σα να λέμε… Παγκράτι – Κολιάτσου για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Λέγκα. Ο Τρικαλινός βουλευτής είναι συνηθισμένος στο πήγαινε – έλα στην Αθήνα,  αλλά η απόφασή του για  ταξίδι αστραπή από την πρωτεύουσα στα Τρίκαλα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, παρότι κορυφώνεται η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό,  προκειμένου να δεχθεί ευχές από τους πολυάριθμους φίλους του που κατέκλεισαν το γραφείο του, δικαιώθηκε απόλυτα.

Και δικαιώθηκε από την μεγάλη κοσμοσυρροή στο γραφείο του  από φίλους, εκπροσώπους φορέων, αιρετούς, συνεργάτες και πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν και να του αποδείξουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους την οποία κέρδισε στις πράξεις στις οποίες δοκιμάστηκε και όχι μόνο στα λόγια. Ο ίδιος,  λόγω της κοσμοσυρροής αυτής αναγκάστηκε να παρατείνει την παραμονή του στα Τρίκαλα, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς που του τηλεφώνησε να του ευχηθεί τον ενημέρωσε ότι τελικώς θα μιλήσει στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, μία ώρα αργότερα (στις 7 το απόγευμα) από την αρχικά προγραμματισμένη.

Το τηλέφωνο του κ. Λέγκα χτυπούσε ασταμάτητα. Ήταν οι Τρικαλινοί φίλοι του που δεν πρόλαβαν να του ευχηθούν από κοντά, αλλά και πολιτικές προσωπικότητες, όπως ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής που του είπαν τα χρόνια πολλά τηλεφωνικά. Ο κ. Καραμανλής μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που του τηλεφώνησαν, ενώ ακολούθησαν όλα τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  και όχι μόνο.

Ευχές πολλές λοιπόν στον κ. Λέγκα ο οποίος ήρθε σε ένα ταξίδι  αστραπή για να αποδείξει για άλλη μια φορά  ότι ήταν και παραμένει κοντά στους πολίτες.

DSC00371


giorti

giorti_4