Κορυφώνεται η αγωνία στο «γαλάζιο» στρατόπεδο ενόψει των ανακοινώσεων Μητσοτάκη

Φεύγουν σιγά σιγά οι γιορτές και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τις 10 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να δώσει στην δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα, νέων κυρίως στελεχών, που θα συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος ανά την χώρα.

Φυσικό είναι να υπάρχει αυξημένη αγωνία και στα Τρικαλινά στελέχη, που επιθυμούν να βρίσκονται στο τοπικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και θα ήθελαν να είναι αυτοί που το όνομα τους θα συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη λίστα των ονομάτων που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι εκτός του νυν Βουλευτή Κώστα Σκρέκα που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο, θα περιμένουν να ακούσουν το όνομα τους στην ανακοίνωση του Μητσοτάκη για τις υπόλοιπες πέντε θέσεις που υπολείπονται οι Ηλίας Βλαχογιάννης, Μικέλης Χατζηγάκης, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Τσιαούσης, Χρήστος Λιάπης, Χρήστος Κρητικός, Απόστολος Κολίτσας και δύο εκ των Κατερίνας Παπακώστα, Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη και Κορίνας Λιούτα.

Υπομονή και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα, αφού το τοπίο στο τοπικό «γαλάζιο» στρατόπεδο θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει!