Κορυφώνεται η αγωνία για την ανακοίνωση των ονομάτων του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα

Σήμερα Πέμπτη ή το αργότερο το Σαββατοκύριακο, αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανά την χώρα, από τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είναι φυσικό και στα Τρίκαλα η αγωνία των τοπικών στελεχών έχει χτυπήσει «κόκκινο», περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις Μητσοτάκη, αφού ο καθένας για τους δικούς του λόγους επιθυμεί να είναι εντός των πέντε θέσεων του ψηφοδελτίου, αφού η μία θέση ανήκει δικαιωματικά στον εν ενεργεία Βουλευτή Κώστα Σκρέκα.

Το θέμα είναι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τολμήσει ρήξεις και ανατροπές στην σύνθεση του ψηφοδελτίου, χρησιμοποιώντας πολλά νέα ονόματα και κάνοντας έτσι πράξη, τις κατά καιρούς διακηρύξεις του περί ριζικής ανανέωσης ή θα προχωρήσει σε πιο…ήπιες επιλογές, χρησιμοποιώντας ονόματα που ήταν και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και διαθέτουν, άλλος πολύ άλλος λιγότερο, μια σχετική εμπειρία.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι κύριοι Ηλίας Βλαχογιάννης, Μικέλης Χατζηγάκης, Θανάσης Λιούτας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Τσιαούσης, Απόστολος Κολίτσας και Χρήστος Λιάπης, όπως και οι κυρίες Κατερίνα Παπακώστα, Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη και Κορίνα Λιούτα, όπως και πολλοί άλλοι γύρω τους, δεν θα σταματήσουν να έχουντην αγωνία τους μέχρι ο Μητσοτάκης να τους….λυτρώσει ή να τους…αποτελειώσει!

Κρατείστε και αυτό!!! μετά τον εκλογικό θρίαμβο, παίζει και το όνομα του Χρήστου Μιχαλάκη και γι αυτό τα “κοσκινίζουν” λίγο παραπάνω για το νομό Τρικάλων