Υλικά
500 γραμμάρια κουβερτούρα
450 γραμμάρια ταχίνι
50 γραμμάρια σησαμέλαιο ή ελαφρύ σε γεύση ελαιόλαδο
100 γραμμάρια ανάλατο φιστίκι Αιγίνης
200 γραμμάρια χαλβά βανίλια κομμένο σε κύβους
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο.
Προσθέτουμε και το ξύσμα πορτοκάλι.
Στρώνουμε σε μια φόρμα, αντικολλητικό χαρτί ή διαφανής μεμβράνη και απλώνουμε λίγο από το μείγμα. Βάζουμε κύβους χαλβά και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.
Αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε φέτες.