Κορμός με χαλβά

Υλικά

500 γραμμάρια κουβερτούρα

450 γραμμάρια ταχίνι

50 γραμμάρια σησαμέλαιο ή ελαφρύ σε γεύση ελαιόλαδο

100 γραμμάρια ανάλατο φιστίκι Αιγίνης

200 γραμμάρια χαλβά βανίλια κομμένο σε κύβους

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο.

Προσθέτουμε και το ξύσμα πορτοκάλι.

Στρώνουμε σε μια φόρμα, αντικολλητικό χαρτί ή διαφανής μεμβράνη και απλώνουμε λίγο από το μείγμα. Βάζουμε κύβους χαλβά και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.

Αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε φέτες.

topontiki.gr