Κοπή βασιλόπιτας στο 5ο ΓΕΛ Τρικάλων

Την Τρίτη, 6 Φεβρουρίου 2018, στο 5ο Γενικό Λύκειο  Τρικάλων  έγινε η παραδοσιακή  κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2018, στο Σύλλογο Διδασκόντων και σε κάθε τμήμα του σχολείου μας. Οι τυχεροί κέρδισαν ταξιδιωτικό λεύκωμα, ποιητική συλλογή και αποθηκευτικές συσκευές(στικάκια) για  ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον νεοσύστατο αλλά δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων για την προσφορά του, καθώς οι πίτες και τα δώρα των τυχερών ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου.  Ευελπιστούμε να έχει συνέχεια η μέχρι τώρα ευδόκιμη και αρμονική συνεργασία Σχολείου και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.Η ηθική και υλική συμπαράσταση που προσφέρει στο Σχολείο μας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μέσω των ακούραστων εκπροσώπων του στο προεδρείο του Δ.Σ. κ.κ. Προέδρου:  Αλιάγα Διονύση, Αντιπροέδρου: Μπουλογεώργου Αθανασίου, Γενικής  Γραμματέως: Καλογιάννου Έφης, Ειδικής Γραμματέως: Μόρφου Χρύσας, Ταμία:   Τέγου Ιωάννας και Μελών: Τσιόγκα Ρένας &  Παρώνη Ξανθής είναι πολύτιμες για την εύρυθμη λειτουργία του.

Η Διευθύντρια  του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων κ. Ηλιάδη Αμαλία, φιλόλογος-ιστορικός,  εύχεται μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και συνεργατικό πνεύμα στους μαθητές/τριες και στους καθηγητές/τριες του σχολείου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA