Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας,  ο οποίος και μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ που σε δύσκολες εποχές διατηρούν πολλές θέσεις εργασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις μετακινήσεις των συνανθρώπων μας από τα χωριά προς τη πόλη, με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου έκανε λόγο για σημαντικές δυσκολίες που δημιουργεί η παρατεταμένη οικονομική κρίση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «εμείς, σαν Αστικό ΚΤΕΛ, είμαστε εδώ και αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να εξασφαλίζουμε σε όλους ασφαλείς, άνετες και οικονομικές μετακινήσεις».