Κοπή πίτας του ΤΕΕ Τρικάλων με βραβεύσεις μηχανικών για την προσφορά τους στην αυτοδιοίκηση

Παρουσία του Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Θεσσαλίας κ. Γιώργου Παπαγεωργίου, του Προέδρου του παραρτήματος Τρικάλων του ΤΕΕ κ. Νικόλαου Λιάκου και των υπολοίπων μελών της διοίκησης,του πρώηνΠροέδρου κ. Νικόλαου Λύχου, όπως επίσης και πολλών συναδέλφων τους μηχανικών που κατέκλυσαν τον χώρο του καταστήματος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Barrouge» η κοπή της πίτας του ΤΕΕ Τρικάλων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Θεσσαλίας, όσο και ο Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων, αλλά και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, όντας μηχανικός στο επάγγελμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη της διοίκησης βράβευσαν με τιμητική πλακέτα συναδέλφους τους για την προσφορά τους στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως οι Θανάσης Βαβύλης, Απόστολος Κολότσιος, Βασίλης Τσιάνας, Δημήτρης Παπαστεργίου, Ηλίας Καραγιώργος, Τάσος Κουφοχρήστος, Bασιλένα Μητσιάδη και Σωτήρης Παπαχρήστος, ενώ διάχυτο ήταν το μήνυμα όλων να ασχολούνται όλο και περισσότεροι μηχανικοί με την αυτοδιοίκηση, οι οποίοι ίσως είναι οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν μια πόλη προς το καλύτερο.

Να σημειωθεί ότι το παρόν στην κοπή πίτας των μηχανικών έδωσαν, εκτός από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μητσιούλης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας και Γιώργος Σπαθής, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Δήμητρα Κωστοπούλου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας κ.α.

Ακολούθησε μια όμορφη και χαλαρή βραδιά για τους μηχανικούς των Τρικάλων, με συζήτηση και διασκέδαση μέχρι αργά τη νύχτα.