Η κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης στο «ΚΟΝΑΚΙ» στην Πύλη, όπου τα μέλη του Συλλόγου κατέκλυσαν την αίθουσα του καταστήματος.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Βασίλειο Νάκο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με σύντομο λόγο από τον Πατέρα Δημήτριο Κατσαρό.

Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Δημητρίου Λαμπρογιώργου ο οποίος καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και τους συναδέλφους κυνηγούς, εκ μέρους του Δ.Σ. στην εκδήλωση της κοπής Πρωτοχρονιάτικης  πίτας.

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης και τους Αντιδημάρχους που μας συμπαραστέκονται, καθώς και τον Προϊστάμενο του Δασονομείου Πύλης κ. Βασίλειο Αναγνώστου.

Ιδιαίτερα στάθηκε ευχαριστώντας  τον Πρόεδρο της Κυνηγετικής  Ομοσπονδίας  Θεσσαλίας κ. Ευάγγελο Μπαλατσό, για την ηθική και οικονομική στήριξη της Ομοσπονδίας πρόσφατα μας στήριξε για την κατασκευή του Κλωβού στην Λυγαριά που ήδη λειτουργεί.

Τέλος ευχαρίστησε και το Δασαρχείο Τρικάλων για την στήριξη στον Σύλλογο.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Θεσσαλίας κ. Μπαλατσός που αναφέρθηκε εν ολίγοις για το κυνήγι  για την προσφορά των Κυνηγετικών Συλλόγων και την προσοχή που πρέπει να δώσει η Πολιτεία σε αυτούς. Όλα πρέπει να λειτουργούν  στο κυνήγι με μελέτη και μέσα από Κανόνες ούτως ώστε να αντιμετωπίζονται καλλίτερα τα προβλήματα.

Χαιρετισμό έκανε ο Εκπρόσωπος  του Δασαρχείου Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπάς τονίζοντας για μια ακόμα φορά ότι το Δασαρχείο είναι δίπλα στον Σύλλογο.

Τέλος εκ μέρους του Δήμου Πύλης απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση του Δήμου προς τον Σύλλογο, μεταφέροντας συγχρόνως και τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα.

Παρόντες  ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, ο Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Νάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Λαμπρογιώργος, ο Πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας  κ. Ευάγγελος Μπαλατσός, ο Δασολόγος κ. Γιούλη Στεργιοπούλου, Προϊστάμενος  του Δασονομείου Πύλης κ. Βασίλειος Αναγνώστου, ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπάς.