Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κοσμικού κέντρου Memories Hall, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της γαλακτοβιομηχανίας LA FARM, παρουσία των αρχών του τόπου, της διοίκησης, των εργαζόμενων, συνεργαζόμενων παραγωγών και φίλων της οικογένειας Πλεξίδα, οι οποίοι σταθερά βρίσκονται δίπλα της επί δεκαετίες.
Tην πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, που στον σύντομο λόγο του αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στον Πρόεδρο της LA FARM. Βαγγέλη Πλεξίδα, για το σιωπηλό, αλλά μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που κάνει και είναι δίπλα του ως προσωπικός φίλος και ευεργέτης της εκκλησίας μας.
Οι κόρες του Έλενα και Νάνσυ Πλεξίδα, οι οποίες παίρνουν τη σκυτάλη και αναλαμβάνουν να οδηγήσουν την εταιρεία στη νέα εποχή, εξέφρασαν επίσης ευχαριστίες προς όλους όσοι βοήθησαν ώστε να περάσει η εταιρεία το μεγάλο σκόπελο της καταστροφικής πλημμύρας του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η προβολή εντυπωσιακού βίντεο από εκείνη την περίοδο, το οποίο αποτύπωσε εύγλωττα την εικόνα του πριν και του μετά…λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ…σε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας που μετά από 18 μέρες από την απόλυτη καταστροφή επέστρεψαν στην λειτουργία του εργοστασίου!
Την βραδιά παρουσίασε και συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρούσης, ενώ η πίτα είχε φλουριά και δώρα για τους παρευρισκόμενους.






