Κοπή πίτας στην Π.Ε Τρικάλων με διπλή παρουσία Ιεραρχών (foto)

Την πρωτοχρονιάτική πίτα της ή μάλλον τις πίτες για ν ακριβολογούμε, αφού ήταν τρείς τον αριθμό,  έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σήμερα το μεσημέρι σε μια λιτή τελετή, όπου παρέστησαν και οι δύο Ιεράρχες του νομού και ευλόγησαν την πίτα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο νεοτοποθετηθείς Σεβασμιότατος Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Οι δύο Ιεράρχες έστειλαν στον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, στα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε όλους τους εργαζόμενους που συγκεντρώθηκαν τις πιο θερμές τους ευχές για υγεία, προκοπή και φώτιση, προς όφελος του τόπου και του κοινωνικού συνόλου.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης έστειλε σε όλους ευχές, ευχαριστώντας τους δύο Μητροπολίτες για την παρουσία  και την ευλογία τους, καθώς και τους συνεργάτες του και όλο το προσωπικό της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, που εργάζονται σκληρά και μεθοδικά για να βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σήμερα κοντά σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη ή οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στην συνέχεια ο Χρήστος Μιχαλάκης φιλοξένησε στο γραφείο τους τους δύο Ιεράρχες, όπως και τους στενούς του συνεργάτες, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας, Γιώργος Τσίγκας, Απόστολος Κολίτσας, Χρήστος Γακόπουλος, ο Διευθυντής του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη και «εξ απορρήτων» του Γιώργος Καρανάσιος κ.α.