Κοπή πίτας στην Π.Ε. Τρικάλων χωρίς την παρουσία Αγοραστού

Χωρίς την παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρίσκεται στα Τρίκαλα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, την οποία ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, απευθυνόμενος σε όλους τους εργαζόμενους, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και για την συμβολή τους στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα, που είναι σε όφελος όλων των Τρικαλινών πολιτών, που φυσικά αντιλαμβάνονται όλη αυτή την προσπάθεια και τους κάλεσε να συνεχίσουν έτσι και στο μέλλον. Τους τόνισε επίσης ότι τόσο ο ίδιος , όσο και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι και όλοι οι άμεσοι συνεργάτες, θα βρίσκονται κάθε στιγμή στο πλευρό τους, σε όποιο ζήτημα υπάρχει.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Τσίγκας, Ντίνος Μπάρδας, Γιάννης Μπουτίνας, Απόστολος Κολίτσας και οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Τρικάλων.

Στις 4 πίτες που κόπηκαν και μοιράστηκαν, τοποθετήθηκαν 6 τυχερά φλουριά και τα δώρα στους ισάριθμους τυχερούς, θέλησε να τα κρατήσει… κρυφά και να μην τα δημοσιοποιήσει ο Χρήστος Μιχαλάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος κερδίσει να έρθει να με βρει στο γραφείο μου, να του πω τι δώρο θα πάρει», προκαλώντας το γέλιο και την αντίδραση του Δεσπότη που είπε πως ο κάθε τυχερός θα πρέπει να πάρει από τον Αντιπεριφερειάρχη άδεια μιας εβδομάδας.