Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Πέμπτης στο χώρο του ξενοδοχείου «Αετών Μέλαθρο» ο σύλλογος Τρικαλινών ζωγράφων.
Ένας σύλλογος που φέτος μετράει 33 χρόνια ζωής, με έντονες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, με μεγάλη προσφορά στα τοπικά πολιστιστικά δρώμενα και με πλούσια δράση από τα 90 και πλέον μέλη του.
Την πίτα έκοψε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, με επικεφαλή την πρόεδρο του κ. Μαρία Ζιάκα, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους παρισταμένους, έκανε ένα μικρό απολογισμό των δράσεων που είχαν οι Τρικαλινοί ζωγράφοι την χρονιά που πέρασε και έθεσε τους νέους στόχους και δράσεις για το 2017.
Στην κοπή της πίτας παρέστησαν αρκετά μέλη και φίλοι του συλλόγου, ενώ τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Έφη Λεβέντη.