Κοπή πίτας με πολύ κόσμο για τα μέλη του συλλόγου αρτοποιών Τρικάλων

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα και παρόντος του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας Μιχάλη Μούσιου, πραγματοποίησαν την εκδήλωση κοπής της πίτας τους οι αρτοποιοί των Τρικάλων το πρωί της Κυριακής στην ταβέρνα «Η θράκα».Οι αρτοποιοί με τις οικογένειες, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες τους συμμετείχαν στην πετυχημένη εκδήλωση. «Σε αυτή την εποχή που όλα αλλάζουν ο αρτοποιός ασχολείται από τα οικονομικά κι εργατικά ζητήματα της επιχείρησης μέχρι την παραγωγή και τον ίδιο τον καταναλωτή, επομένως ο αρτοποιός έχει την υποχρέωση να επικοινωνεί μαζί τους και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη της σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Το σημαντικότερο από όλα είναι να προσφέρουμε ποιότητα στον καταναλωτή» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων Λάμπρος Κόγιας και συμπλήρωσε «Σε όλα τα καινούργια δεδομένα πρέπει να βρούμε πρακτικές μεθόδους ανάπτυξης της επιχείρησής μας με γνώμονα το συμφέρον τόσο του ίδιου του αρτοποιού, όσο και των συνεργατών του, των υπαλλήλων, αλλά και των καταναλωτών».

«Οι αρτοποιοί πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι ανταγωνιστές μας. Η βιομηχανία, το κατεψυγμένο ψωμί και οι αλυσίδες εξαπολύουν καθημερινά έναν ακήρυχτο πόλεμο με αθέμιτα μέσα. Για να επιβιώσουμε σαν επιχειρηματίες, πρέπει να παλέψουμε απέναντι σε αυτόν τον πόλεμο» τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας Μιχάλης Μούσιος.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους προμηθευτές και συνεργάτες τους, που ως δείγμα εμπιστοσύνης προς το Σωματείο και του κοινού πνεύματος συνεργασίας για τη βελτίωση του κλάδου είναι και δηλώνουν το παρόν κάθε φορά που τους χρειάζονται για να έρθουν εις πέρας όλες οι δράσεις με τον καλύτερο τρόπο,

Επίσης, όπως αναφέρθηκε δεδομένου ότι τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αποτελούσαν κι αποτελούν τα μεγαλύτερα εργαλεία στα χέρια των αρτοποιών, προσφέροντας την πληροφόρηση και την προβολή που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση για να επικοινωνήσει τα προϊόντα της, το Σωματείο Αρτοποιών Νομού Τρικάλων έχει δημιουργήσει δική του σελίδα στο facebook με στόχο την άμεση κι έγκυρη πληροφόρηση επί των θέσεων και δραστηριοτήτων του, ενώ ταυτόχρονα θα είναι μία πύλη επικοινωνίας, πληροφόρησης κι ενημέρωσης των καταναλωτών για το βασικότερο διατροφικό αγαθό, το ψωμί. Παράλληλα μέσα από τη σελίδα θα προβάλλονται και οι επιχειρήσεις-μέλη του Σωματείου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκτός από τον κ. Μούσιο, η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης Έλσα Κουκουμέρια, ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Λάρισας Αλέξης Κούλιος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης, ο πρόεδρος της e-trikala Γιάννης Κωτούλας, εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων κ.α.