Κοπή πίτας για τους υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων με πολλούς…τυχερούς

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του διοργάνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Σύλλογος Δημοτικών υπαλλήλων Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Κωστίκας ευχήθηκε σε όλους μια καλή και αποδοτική στη δουλειά τους χρονιά, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος θα είναι δίπλα στον κάθε υπάλληλο για οποιοδήποτε θέμα του. Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό για την προηγούμενη χρονιά, αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε και για το εργατικό ατύχημα στο Ρίζωμα, στο οποίο έχασε την ζωή του ο συνάδελφος τους Σωτήρης Μπραχάλας.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υπογράμμισε την καλή διάθεση που υπάρχει από πλευράς όλων των υπαλλήλων του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των δημοτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι λίγες εξαιρέσεις που υπάρχουν στον κανόνα, θα πρέπει να απομονωθούν από όλους τους εργαζόμενους.

Χαιρετισμούς απηυθύναν επίσης οι επικεφαλής των παρατάξεων που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, ο Κων/νος Κρεμμύδας από τον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα», ο Γιώργος Καϊκης από την «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιώργος Μητσιούλης από τον συνδυασμό «Τρίκκης Πολιτεία».

Να σημειωθεί πως τα τυχερά φλουριά της πίτας είχαν ως αποδέκτες πολλούς…τυχερούς και συγκεκριμένα 12 τυχεροί κέρδισαν ισάριθμες επιταγές των 30 ευρώ η καθεμία, 16 τυχεροί κέρδισαν ισάριθμες συσκευασίες κρασιών και 6 τυχεροί κέρδισαν ισάριθμες 3ήμερες άδειες. Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες από το Προεδρείο του Συλλόγου δύο δημοτικοί υπάλληλοι, τα παιδιά των οποίων εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές.