Κοπή πίτας για την Εύξεινο Λέσχη Τρικάλων με πλούσιο απολογισμό έργου

Παρουσία αρκετών Ποντίων και Μικρασιατών που ζούνε στα Τρίκαλα, αλλά και πολλών φίλων τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο», η καθιερωμένη η κοπή της βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Νομού Τρικάλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος και  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκάιων Έφη Λεβέντη. Μετά την κοπή της πίτας, ο Πρόεδρος της Εύξεινου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιάτων Τρικάλων Κοσμάς Αποστολίδης, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και έκανε ένα μικρό απολογισμό στις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που έφυγε.

Ένας απολογισμός που περιείχε πολιτιστικές εκδηλώσεις, ταξίδια και σημαντικές παρεμβάσεις και δράσεις στην τοπική κοινωνία, που κατατάσσουν τον σύλλογο μεταξύ των πιο δραστήριων στα Τρίκαλα. Ακολούθησε σε φιλική ατμόσφαιρα χαλαρή κουβέντα για όλους τους παρευρισκομένους, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας που ακουγόταν διακριτικά που «ξυπνούσε» μνήμες του παρελθόντος από τις χαμένες πατρίδες.