Κόντρα Σπανού – Πολυμερόπουλου για παλιοσίδερα!

polymerop spanos

«Θα ξεκινήσει αμέσως ΕΔΕ στις υπηρεσίες για να διαπιστωθούν και να αποδοθούν ευθύνες, η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα». Είχε δηλώσει στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Λάππας, για το θέμα πώλησης παλαιοσίδερων από τον κ. Σπανό μετά από καταγγελία του κ. Πολυμερόπουλου.

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Θόδωρος Σπανός ο οποίος πηγαίνει στην Εισαγγελέα για να ζητήσει διερεύνηση για το που πήγαν τα λεφτά από πώληση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων.

«Η προηγούμενη δημοτική αρχή εκποίησε περισσότερα από 94 αυτοκίνητα, χωρίς ο δήμος να εισπράξει ούτε ένα ευρώ, τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Σπανός σήμερα στη ραδιοφωνική Λέσχη. Υπάρχουν αποφάσεις που έχουν την υπογραφή του τότε αντιδημάρχου κ. Πολυμερόπουλου, που πουλήθηκαν παλιά εγκαταλειμμένα οχήματα που ανήκαν στο Δήμο»
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται… είναι γελοίο πράγμα η παραλαβή- απογραφή… εδώ υπάρχουν υπεύθυνοι υπάλληλοι. Δεν παραλαμβάνει ο Πολυμερόπουλος, γιατί δεν υπάρχει μισθός…

Άμεση ήταν η απάντηση στον ίδιο σταθμό για το συγκεκριμένο θέμα από τον κ. Πολυμερόπουλο. «Τα λεφτά τα έβαλε στη τσέπη του ο Σπανός… δεν δόθηκαν στον δήμο»

Άρχισαν τα όργανα δηλαδή…

.