Κοντά στους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ η Κατερίνα Παπακώστα

Στην κοπή πίτας που πραγματοποίησε το προσωπικό του ΕΚΑΒ Τρικάλων στην ταβέρνα «Δεντρόσπιτο» στους Γόμφους, παραβρέθηκε πρόσφατα η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα.

Η Τρικαλινή Βουλευτής αφού ευχαρίστησε το Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Τρικάλων Γιώργο Ζαρογιάννη, στον σύντομο χαιρετισμό της επεσήμανε το γεγονός της ενίσχυσης της υπηρεσίας με δύο νέα ασθενοφόρα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω ενός προγράμματος που είχε εγκριθεί από το 2017 και λίγο αργότερα τον εμπλουτισμό του στόλου με άλλα δύο ασθενοφόρα. Εκτενή αναφορά έκανε και για την ενίσχυση των Κέντρων υγείας του νομού με νέα ασθενοφόρα, όπως επίσης και με την στελέχωση νέου προσωπικού.

Πρωταρχικό μας μέλημα, επεσήμανε η κ. Παπακώστα, είναι η ενίσχυση του ΕΚΑΒ για το καλό του κοινωνικού συνόλου και για την διασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας στους εργαζόμενους.